Echipa din spate

Ferma de Recenzii

Co-founder

Silviu Arimia

Sunt absolvent de studii Economice cu specializarea „Managementul in Administrarea Afacerilor”. Experienta mea pana in prezent, include pozitii ce au necesitat organizare, capacitati de comunicare, administrare si management.
 
Am activat atat in companii nationale cat si internationale ocupandu-ma de diferite departamente: Achizitii, Logistica, Project Management, Vanzari, pana in pozitii de Top Management.
 
Urmare a experientei descrisa anterior, inteleg importanta bunelor practici, a eticii de lucru si a etichetei in formarea Imaginii Publice a unei companii indiferent de dimensiunea sa, cat si rolul fundamental pe care il poarta aceasta Imagine Publica in dezvoltarea sa.
 
Contributia mea in acest proiect este in primul rand o bucurie, in mod special pentru ca promite, si nu in van, promite si asigura o perspectiva noua, fresh, cu o abordare curajoasa, directa, a unei reale probleme, chiar sensibila as putea spune, aceea a recenziilor online.

Co-founder

Ionut Dumitrascu

Pasionat de politicile interumane, cat si de modul in care un limbaj formal, utilizat intr-un mod eficient, poate influenta imaginea unei entitati COMERCIALE, CORPORATE sau de alta natura.
 
Asadar, rolul meu la „FERMA” este de a formula protocoalele de comunicare cu clientii companiilor partenere, facilitand astfel eficienta si generand rezultate pozitive.
 
Implicat, si responsabil in special cu formarea echipei care are contact direct cu clientii vostri si cu atingerea obiectivelor stabilite din pachetul ales de servicii.
 
Activand in diverse domenii, atat in zona de voluntariat cat si profesional, am constientizat din ce in ce mai mult reala problema a CYBERBULLYINGULUI, cat si efectele sale asupra domeniului de business, creand si identificand solutiile esentiale in combaterea acestuia.

Co-founder

Adrian Iurcenco

In anul 2007 am creat proiectul SPEEDVET – Clinica Veterinara de urgente pentru animale. In decursul a 15 ani de Management al clinicii de Urgente Veterinare, am depus eforturi nespus de mari in a educa echipe si a echipa clinica la un nivel cat mai aproape de standardele unora dintre cele mai bune din lume.

Cu o rata de succes semnificativa a unei clinici de asemenea anvergura, am invatat „IN THE HARD WAY” faptul ca tot efortul nostru poate fi anulat complet in cazul in care chiar si un procent de 2-3% dintre clientii nemultumiti ne lasa recenzii negative, acestea deseori, nereprezentand efortul zilnic depus.

Stiati ca domeniul veterinar cuprinde printre cele mai mari rate de suicid? Da, cele mai mari rate de suicid din lume, iar in cea mai mare parte avand un rol, chiar cyberbullyingul.

Astfel, am avut sansa de a-l cunoaste pe Ionut, o persoana cu care rezonez cu usurinta in aceasta idee si care ne ajuta deja de 2 ani sa exploram aceasta resursa a RECENZIILOR, si sa o gestionam intr-un mod eficient si intr-o maniera profesionala.

Ca urmare/ De aceea, am decis impreuna sa extindem acest concept si catre alte companii pentru care ne-am face cu siguranta utili.